René R. Tol

CV fotoRené (1954) studeerde Natuurkunde en Wiskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Zijn bedrijfskundige trainingen ontving hij op Insead, IMD en de Baak. Begin 2005 heeft René Yuj Advies bv opgericht.

Van 1988 tot 2004 werkte René als Senior Management Consultant vanuit HP (digital, Compaq). Hij werkte die tijd zowel voor klanten als voor eigen management. Hij was onder meer verantwoordelijk voor opbouw en onderhoud van competenties op Management Consultancy gebied.

Voordat René bij digital (Compaq, HP) ging werken was hij in de 80’er jaren verantwoordelijk voor de divisie Informatie Strategie van de Baak (Management Studie Centrum van het VNO/NCW). Voorafgaande aan deze periode heeft René voor Vendex een commerciele organisatie opgezet voor verkoop en services van automatiseringssystemen.

René is naast zijn werk als senior management consultant part-time Yoga leraar. René beoefent Yoga sinds 1968 en is gecertificeerd Yoga docent sinds 1978. Informatie over het Yoga aanbod op www.yuj.nl .

Voor een uitgebreid en actueel cv mail rene.tol@yuj-advies.nl